Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα     Αποδέχομαι

DENON Heos Link HS2

398.00
DEN9794
1-3 ημέρες
+

Το HEOS Link είναι τμήμα του HEOS ασύρματου ηχοσυστήματος πολλαπλών-δωματίων που σας επιτρέπει να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική παντού σε κάθε χώρο του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας το υφιστάμενό σας ασύρματο οικιακό δίκτυο και την HEOS app στην iOS ή Android συσκευή σας, μπορείτε να εξερευνήσετε, αναζητήσετε και αναπαράγετε μουσική από την μουσική βιβλιοθήκη σας, από online μουσικές υπηρεσίες streaming, και από χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.


Με το HEOS Link, μπορείτε να προσθέσετε HEOS ήχο πολλαπλών-δωματίων σε υφιστάμενο ηχοσύστημα μουσικής ή home theater, και μπορείτε να παίξετε διαφορετικά τραγούδια σε διαφορετικά δωμάτια ή το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο.


Το πολυτάλαντο HEOS Link διαθέτει ενσωματωμένη διπλής μπάντας "N" ασύρματη τεχνολογία για γρήγορη και εύκολη σύνδεση με το οικιακό σας δίκτυο. Εκτός από την ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία, το HEOS Link είναι, επίσης, εξοπλισμένο με θύρα Ethernet RJ-45 για ενσύρματη σύνδεση στο LAN σας. Η θύρα USB σας επιτρέπει να συνδέσετε φορητό USB drive, και μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση USB για φόρτιση της φορητής σας συσκευής.


Εκτός των stereo εξόδων στάθμης προ-ενίσχυσης, υπάρχει, επίσης, έξοδος sub για σύνδεση ενεργού subwoofer. Συμπεριλαμβάνονται τόσο ομοαξονική όσο και οπτική ψηφιακή έξοδος για συμβατότητα με την ευρύτερη δυνατή γκάμα εξοπλισμού, και η συσκευή διαθέτει μία οπτική ψηφιακή είσοδο ήχου. Το HEOS Link είναι, επίσης, εξοπλισμένο με stereo είσοδο στάθμης line (μέσω υποδοχών RCA) καθώς και με μία επιπρόσθετη βοηθητική είσοδο με υποδοχή 3.5mm για άμεση σύνδεση σε φορητό player.


Με τα HEOS μοντέλα ασύρματων ηχείων, θα είστε σε θέση να κάνετε streaming των αγαπημένων σας μουσικών κομματιών και να ελέγξετε τον HEOS Link με την HEOS App, που είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android εκδόσεις. Με την HEOS App, μπορείτε να επιλέξετε την ακρόαση μουσικών κομματιών στο smartphone, tablet ή φορητό audio player, και μπορείτε, επίσης, να ακούσετε επιλογή διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών, και μπορείτε ακόμα να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική υπηρεσία streaming.


Η αποκλειστική μας ψηφιακή τεχνολογία παρέχει ακριβή συγχρονισμό ήχου (της τάξεως microseconds) για διασφάλιση κορυφαίας πιστότητας ήχου και ποιότητας stereo εικόνας. 

Και, το HEOS Link παρέχει πρόσθετη ευχρηστότητα για κατόχους συσκευών ή συστημάτων ήχου της Denon. Συνδέστε τον συμπεριλαμβανόμενο πομπό υπερύθρων ακτίνων στην IR έξοδο του HEOS Link και τοποθετήστε τον μπροστά απο το μπροστινό πάνελ της συσκευής Denon. Ή, αν η συσκευή σας της Denon έχει υποδοχή άμεσης εισόδου IR, μπορείτε να συνδέσετε το HEOS Link μέσω του παρεχόμενου IR direct καλωδίου. Κατόπιν, μέσω της HEOS App, μπορείτε να ανοίξετε το σύστημά σας Denon και να επιλέξετε την κατάλληλη είσοδο και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια. Μπορείτε να επιλέξετε ακρόαση διαφορετικών τραγουδιών σε διαφορετικά δωμάτια ή αναπαραγωγή του ίδιου τραγουδιού σε όλα τα δωμάτια. Υπάρχει, επίσης, μία έξοδος trigger (σκανδαλισμού) 12V που σας επιτρέπει να συνδέσετε το HEOS Link σε άλλες συσκευές ή προϊόντα, που διαθέτουν είσοδο trigger (σκανδαλισμού) 12V, όπως ηλεκτρικές κουρτίνες ή αναδυόμενες οθόνες προβολής.


Το κομψό περίβλημα του HEOS Link διαθέτει κομψούς ασημί τόνους, και για διευκόλυνση, υπάρχουν ρυθμιστικά έντασης ήχου και σίγασης, διακριτά τοποθετημένα στο πλαϊνό πάνελ.

 

Κατασκευαστές:
Denon

1) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τις διάφορες κατηγορίες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό [καλάθι αγορών] σας.

Όταν τελειώσετε τις αγορές σας, πατήστε στο σύνδεσμο [Εμφάνιση Καλαθιού] που βρίσκεται στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης και θα μεταφερθείτε στην σελίδα του καλαθιού σας όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την αναλυτική χρέωση της αγορά σας.

Εφόσον συμφωνείτε με την αναγραφόμενη χρέωση που θα εμφανιστεί, πατήστε [Συνέχιση Αγορών] για να συνεχίσετε τις αγορές σας ή [Ταμείο] για να προχωρήσετε στην συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Στην τελευταία σελίδα θα εμφανιστεί μια επισκόπηση της παραγγελίας σας, και σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής κ.λ.π. Αν θέλετε τιμολόγιο (για επαγγελματίες) στο τέλος της σελίδας και πριν πατήσετε το κουμπί [Κάντε τη παραγγελία σας συμπληρώστε τα στοιχεία που θα κοπεί το τιμολόγιο στο κουτάκι για τις σημειώσεις κάτω αριστερά. Πατώντας [Κάντε τη παραγγελία σας] ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και θα λάβετε ένα ενημερωτικό email επιβεβαίωσης.

2) Τηλεφωνικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλέφωνo 2108946510 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

3) Με Email

Μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία σας στο info@technosound.gr όλο το 24ωρο & όλες τις ημέρες. Παρακαλούμε πολύ να αναγράφετε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής.

Η εταιρία μας εμπορεύεται πληθώρα προϊόντων. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα να μην υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε να μας παραγγείλετε ή να προσθέσετε στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να παραλάβετε όποιο προϊόν επιλέξετε με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία EΛΤΑ Courier και εσείς πληρώνετε κατά την στιγμή της παραλαβής.
Σημείωση: Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με άλλες εταιρίες κούριερ ή μεταφορικές, δεν ισχύει η αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.


2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέτετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό και μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή με email στο info@technosound.gr. Στην αιτιολογία θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας ή η επωνυμία σας αν πρόκειτε για τιμολόγιο.

Σε περίπτωση πληρωμής από το internet από τράπεζα εκτός των τραπεζών που συνεργαζόμαστε θα πρέπει να προσθέσετε 4 ευρώ στο συνολικό ποσό λόγο των εξόδων εμβάσματος που κρατάνε οι τράπεζες.

Αρ. Λογαριασμού Eurobank: 0026.0004.51.0200662674 / IBAN GR9802600040000510200662674

Αρ. Λογαριασμού Πειραιώς: 5021095277123 / IBAN GR7301720210005021095277123

Αρ. Λογαριασμού Αττικής: 85019066 / IBAN GR0201608680000000085019066

Το όνομα του λογ/μού που θα εμφανιστεί θα είναι: TECHNOSOUND M. IKE

3. Με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Eurobank

Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD όλων των τραπεζών. Επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής "Πιστωτική Κάρτα" και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα πληρωμών Eurobank.

 

  • Αποστολή προϊόντων

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (3-4 εργάσιμες) με τη προυπόθεση ότι το προϊόν που έχετε επιλέξει βρίσκεται σε απόθεμα.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. ενώ δυστυχώς σε αυτή τη περίπτωση δεν ειναι δυνατή η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση.

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και από το κατάστημα μας στη Γλυφάδα ( Λαοδίκης 28 - 30 εμπορικό κέντρο "Νότια" ) ( Δευτέρα - Τετάρτη 09.00 - 15.00 ) , ( Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09.00 - 14.30 & 17.00 - 21.00 ) και ( Σάββατο 10.00 - 15.00 ) , χωρίς καμία επιβάρυνση σας και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι ετοιμοπαράδοτη.

  • Γενικές πληροφορίες

Όλες οι παραδόσεις από την εταιρεία courier γίνονται τις εργάσιμες μέρες (09.00 - 17.00) Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης Σαββάτου όπου αυτό είναι εφικτό με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ και εφόσων μας έχετε ενημερώσει σχετικά.

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται συνήθος απο τον όγκο και το βάρος των εμπορευμάτων αλλά και απο τον τόπο προορισμού.

Σε αρκετές περιπτώσεις και σε όποια προιόντα είναι δυνατόν δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφοράς και ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το αρχικό κόστος αγοράς των εμπορευμάτων.

Η εταιρεία μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχει συμφωνήσει με αρκετές αντιπροσωπείες - προμηθευτές (κυρίως οικιακών συσκευών) να έχουν την ευθύνη της μεταφοράς και της παράδοσης στο χώρο σας. Σ αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση για κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας, ή ότι άλλο συμφωνήθηκε.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο δεν ευθύνεται η εταιρεία μας .

Επίσης στα πλαίσια ειδικών προσφορών ανάλογα με τη κάθε αντιπροσωπεία και ανεξάρτητα με το βάρος ή τον όγκο των προϊόντων οι αποστολές Πανελλαδικά είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας για ενημέρωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν φθορές ή χτυπήματα στη συσκευασία που πιθανόν να προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Υπογράφοντας τη παραλαβή βεβαιώνετε ότι η αποστολή είναι πλήρης και σε καλή κατάσταση. Ο οδηγός είναι υποχρεωμένος (εφόσον υπάρχουν φθορές στη συσκευασία) να περιμένει μέχρι να ελέγξετε τα προιόντα και δεν θα πρέπει να τον αφήσετε να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου. Σε περίπτωση μικρής φθοράς της συσκευασίας πείτε στον οδηγό να κάνει επίσημη καταγραφή αυτής. Αν η συσκευασία είναι σε άψογη κατάσταση αλλά τα προιόντα ελλατωματικά καλύπτεστε κανονικά από την εγγύηση που σας παρέχει η αντιπροσωπεία του εκάστοτε προιόντος.