Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα     Αποδέχομαι

Tο κατάστημα μας στα πλαίσια της πολιτικής που εφαρμόζει και θέλοντας να σταθεί δίπλα στο αγοραστικό του κοινό, σας παραθέτει τις γενικές πληροφορίες για τις εγγυήσεις των προϊόντων. Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το προϊόν σας, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας και να μας γνωστοποιήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ώστε να φροντίσουμε να σας καθοδηγήσουμε με τα σωστά & απαραίτητα βήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

  • Προσοχή

Απαραίτητη προϋπόθεση και αποδεικτικό για την κάλυψη σας είναι η απόδειξη λιανικής ή το

τιμολόγιο πώλησης της εκάστοτε αγορά σας.

  • Σημαντικό

Το κατάστημά μας δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που αγοράσατε από μας σε περίπτωση

άρνησης κάλυψης της εγγύσης από την αρμόδια αντιπροσωπεία.

  • Γενικά

Όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε προς πώληση μέσω του καταστήματος μας είναι ελεγμένα, ως προς τον τρόπο καλής λειτουργίας, είναι επώνυμα και τηρούν τις εκάστοτε Ευρωπαϊκές ή Ελληνικές προδιαγραφές.

Τα προϊόντα μας υποστηρίζονται & επισκευάζονται από τις εκάστοτε επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες.

Σε όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε προς πώληση μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος παρέχεται εγγύηση καλής & σωστής λειτουργίας.

Οι κανόνες & η διάρκεια κάλυψης της εγγύησης ορίζονται από την αρμόδια αντιπροσωπεία, καθώς είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του προϊόντος που αντιπροσωπεύει, αλλά και για το διάστημα κάλυψης.

Ο χρόνος & τρόπος κάλυψης διαφέρει από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία.

Η εκάστοτε αντιπροσωπεία είναι αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνη για την επισκευή, αντικατάσταση και κάλυψη των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Εγγύηση καλής λειτουργίας νοείται η προστασία του αγοραστή από την όποια αστοχία υλικού ή κατασκευής παρουσιάσει το προϊόν στο προβλεπόμενο καλυπτόμενο χρονικό διάστημα.

Στην περίπτωση που απαιτούνται μεταφορικά έξοδα για την επισκευή ή αλλαγή του προϊόντος στα πλαίσια της παροχής εγγύησης κατά κύριο λόγο επιβαρύνουν τον αγοραστή. Αυτό δεν ισχύει για όλες τις αντιπροσωπείες.

  • Προσοχή

Η παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας δεν ισχύει & τερματίζεται στις εξής περιπτώσεις:

1. Την επισκευή του ή την αποσυναρμολόγησή του από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό

2. Για τα αναλώσιμα, κινούμενα μέρη & αξεσουάρ όπως τα ορίζει η εκάστοτε αντιπροσωπεία

3. Για τη χρήση εκτός προδιαγραφών του κατασκευαστή

4. Από τη μη ενδεδειγμένη χρήση του προϊόντος

5. Από φθορά που προκλήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες

6. Από εξαιρετικά ανώμαλες συνθήκες περιβάλλοντος ή ξένες προς το προϊόν συνθήκες