Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα     Αποδέχομαι

TECHNOSOUND M. IKE

ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚ/ΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΑΦΜ 999806573 ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Λαοδίκης 28-30 Γλυφάδα 16674 τηλ. 2108946510

ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 4745801000

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1992, με έδρα τη Γλυφάδα. Ο στόχος της εταιρείας μας είναι η εξυπηρέτηση και η κατάκτηση της εμπιστοσύνης του καταναλωτικού και επαγγελματικού μας κοινού, σε ότι αφορά την αγορά, υποστήριξη-service, ενημέρωση και παροχή συμβουλών σε θέματα συστημάτων ήχου και εικόνας.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η εμπειρία, η τεχνογνωσία του προσωπικού μας και η άψογη και συνεπής εξυπηρέτηση του αγοραστικού μας κοινού, επέτρεψαν την επέκταση των δραστηριοτήτων μας και του φάσματος των ειδών που εμπορευόμαστε.

Στην προσπάθεια μας για επέκταση των δραστηριοτήτων μας και έξω από τα τοπικά όρια της πόλης μας, τον Νοέμβριο του 2008 δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα "Technosound.gr", με το οποίο στοχεύουμε να μεταφέρουμε την ποιότητα των προϊόντων-υπηρεσιών μας και να επιδείξουμε τις ανταγωνιστικές μας τιμές και τον επαγγελματισμό μας και στην υπόλοιπη Ελλάδα.