Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα     Αποδέχομαι

YAMAHA YVC-330

434.00
14559
Διαθέσιμο 1-3 ημέρες
+

Το YVC-330 είναι ένα speaker phone USB και Bluetooth, ειδικά σχεδιασμένο για μικρές και μεσαίες αίθουσες συνεδριάσεων.
Eίναι εφοδιασμένο με τη λειτουργία Soundcap με την οποία μπορεί και μετατρέπει οποιοδήποτε χώρο ανεξαρτήτου θορύβου σε ένα άνετο συνεδριακό χώρο.

.Μικρό και κομψό μέγεθος για ευκολία και φορητότητα.
.Tροφοδοσία μέσω USB
.Κορυφαία Τεχνολογία Ήχου με τέλειο ηχητικό αποτέλεσμα.
.Τρία κατευθυντικά μικρόφωνα υψηλής απόδοσης παρακολουθούν αυτόματα τους ομιλητές για το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.
. Η μέγιστη στιγμιαία ένταση των 91 dB σε συνδιασμό με το μεγάλο εύρος ζώνης (190Hz-20.000Hz) επιτρέπουν επικοινωνία χωρίς περιορισμούς και άγχος.
. Δύο μονάδες μπορούν να καλύψουν μέχρι και 10 ομιλητές σε μια συνεδρία.
.“Plug-and-play” συνδεσιμότητα, USB, Bluetooth, NFC

SoundCap, μια νέα τεχνολογία επεξεργασίας ηχητικού σήματος, που επιτρέπει την άνετη επικοινωνία από απόσταση χωρίς θόρυβο σε ανοιχτούς χώρους εργασίας

 

Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν συναντήσεις σε ανοιχτούς χώρους εργασίας που προηγουμένως φαινόταν ακατάλληλοι για επικοινωνία από απόσταση χωρίς να ενοχλούνται από τους γύρω θορύβους. Όταν εμφανιστεί μια ξαφνική συνάντηση, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν ένα ηχείο YVC-330 σε έναν ανοιχτό χώρο εργασίας και να ξεκινήσουν επικοινωνία από απόσταση ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

 
   
 

Μείωση θορύβου Far Field (FFNR)

>   

Πρόβλημα: Οι ανοιχτοί χώροι εργασίας έχουν μεγάλο πρόβλημα από ήχους περιβάλλοντος, συνομιλίες κ.α. Όταν πραγματοποιείτε συνεδρίες από απόσταση , η συνομιλία σας μπορεί να επηρεαστεί από αυτούς τους θορύβους και οι συμμετέχοντες στο τέλος θα δυσκολευτούν να σας ακούσουν καθαρά.

   

Λύση: Το Far Field Noise Reduction (FFNR) λαμβάνει τις συνομιλίες σας και παράλληλα μειώνει τον θόρυβο που υπάρχει γύρω σας. Το YVC-330 διαθέτει 3 μικροφώνωνα που μπορούν να αναγνωρίσουν τον ήχο της φωνής σας, από τον ανεπιθύμητο θόρυβο που υπάρχει γύρω σας σας. Ως αποτέλεσμα, οι συμμετέχοντες στο τέλος μπορούν να σας ακούσουν δυνατά και καθαρά, επιτρέποντας καλύτερη επικοινωνία από απόσταση.

* Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία SoundCap, το ηχείο μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια πόσο μακριά βρίσκονται οι πηγές ήχου και εξασθενεί αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους ήχους (σε ακτίνα 1 m ). Αυτό διασφαλίζει ότι οι ανθρώπινες φωνές από ακτίνα 1 m μεταδίδονται καθαρά σε συμμετέχοντες από απόσταση.
 

  
 

Self-Silence


Πρόβλημα: Σε μία συνομιλία σε ανοιχτό χώρο εργασίας, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι θόρυβοι που μπορούν να ληφθούν. Είτε πρόκειται για κουδούνισμα τηλεφώνου, δακτυλογράφηση σε υπολογιστή, ανακάτεμα χαρτιών και ξαφνικοί θόρυβοι που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή στους συμμετέχοντες.

Λύση: Το YVC-330 περιλαμβάνει τη λειτουργία Self- Silence που σβήνει αυτόματα το μικρόφωνο όταν ο συμμετέχων στο συνέδριο δεν μιλά. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Ανίχνευσης Δραστηριότητας Ανθρώπινης Φωνής της Yamaha (HVAD), το YVC-330 μπορεί να ανιχνεύσει την ανθρώπινη φωνή από άλλους ήχους οποιαδήποτε στιγμή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να βασίζονται σε μια άνετη συνομιλία χωρίς περιττό ήχο είτε μιλούν είτε όχι.

 

Εξισορρόπηση Self-Volume

Πρόβλημα: Όταν χρησιμοποιείτε ένα ηχείο σε ανοιχτούς χώρους εργασίας, η έντασή του μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ δυνατή ή πολύ χαμηλή όταν αλλάζει ο θόρυβος περιβάλλοντος, προκαλώντας χαμένες πληροφορίες ή ενόχληση στους γύρω εργαζόμενους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει επίσης κίνδυνος ακρόασης ιδιωτικών πληροφοριών.

   

Λύση: Με τη λειτουργία αυτόματης εξισορρόπησης έντασης, το YVC-330 προσαρμόζει αυτόματα την ένταση ανάλογα με τον θόρυβο περιβάλλοντος για να διατηρεί το κατάλληλο επίπεδο έντασης  ανά πάσα στιγμή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διεξάγουν από απόσταση συνεδρίες σε ανοιχτούς χώρους χωρίς  να ενοχλήσουν γύρω τους και να διατηρήσουν το περιεχόμενο της σύσκεψης ιδιωτικό.

  •   

Βοηθά τους χρήστες να κάνουν σαφείς και άνετες συνομιλίες σε αίθουσες συνεδριάσεων, απαλλάσσοντάς τους  από προβλήματα στον ήχο, όπως κακή ποιότητα ήχου ή δυσκολία στην ακρόαση

Σε μια ήσυχη αίθουσα συνεδριάσεων μικρού / μεσαίου μεγέθους, το ηχείο μπορεί να πάρει φωνές ομιλητών από μια ευρεία περιοχή. Το ηχείο μπορεί επίσης να παρέχει ήχο σε επαρκή ένταση. Οι χρήστες δεν ενοχλούνται πλέον με κοινά προβλήματα στον ήχο και μπορούν να συζητήσουν άνετα μεταξύ τους για καλύτερη ομαδική συνεργασία.

 
   

Mικρός και ελαφρύς σχεδιασμός που τροφοδοτείται από USB.


Το YVC-330 έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά του. H φόρτισή του γίνεται  μέσω υπολογιστή με καλώδιο USB. Αυτό επιτρέπει την επικοινωνία από απόσταση  σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας.

Εξοπλισμένο με πολλές κορυφαίες τεχνολογίες για καλύτερη επικοινωνία.

Το YVC-330 χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία της Yamaha για την επεξεργασία ηχητικού σήματος. Αυτό επιτρέπει στο YVC-330 να παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας.

  • "Adaptive echo Canceller"
  • "Mείωση θορύβου" - Μείωση θορύβου για καθαρότερη επικοινωνία
  • "Automatic gain controller" - Διασφάλιση ότι όλοι μπορούν να ακούσουν και να ακουστούν
  • "Reverberation Suppressor" - Εξαλείφει την αντήχηση για πιο άνετες και καθαρές φωνές
  • "Ανίχνευση δραστηριότητας ανθρώπινης φωνής" (HVAD) - Διάκριση ανθρώπινης φωνής από θόρυβο

Τρία μικρόφωνα υψηλής απόδοσης παρακολουθούν τους χρήστες για να λαμβάνουν τις φωνές τους σε υψηλή ποιότητα

Το YVC-330 παρέχει τρία μονοκατευθυντικά μικρόφωνα υψηλής απόδοσης που ανιχνεύουν που παρακολουθούν αυτόματα τις φωνητικές κατευθύνσεις, επιτρέποντας έτσι στις ανθρώπινες φωνές να εστιάζονται και να λαμβάνονται καθαρά. Σε συνδυασμό με το HVAD, η αυτόματη παρακολούθηση βοηθά τα μικρόφωνα να λαμβάνουν τις ανθρώπινες φωνές περισσότερο από τους περιβαλλοντικούς ήχους. Αυτό είναι χρήσιμο για επικοινωνία σε θορυβώδη περιβάλλοντα ή συναντήσεις με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Εξασφαλίστε την υψηλότερη ένταση στην κατηγορία τροφοδοσίας μέσω USB (μέγιστη στιγμιαία ένταση 91 dB)

Η μέγιστη στιγμιαία ένταση είναι 91 dB. Το συχνοτικό εύρος για αναπαραγωγή κυμαίνεται από 190 - 20.000 Hz. Αυτό το ευρύ φάσμα κάνει τις φωνές (από υψηλή έως χαμηλή) πιο εύκολη στην ακρόαση και επιτρέπει την επικοινωνία χωρίς άγχος.

Με διάφορες δυνατότητες επέκτασης και συνδεσιμότητας, η επικοινωνία από απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς όπως θέλετε

   

Δεν απαιτείται συγκεκριμένος οδηγός. Με τη σύνδεση "Plug-and-Play", οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν συναντήσεις αμέσως συνδέοντας το YVC-330 και έναν υπολογιστή με καλώδιο USB. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδέσουν δύο μονάδες μαζί με ένα προαιρετικό καλώδιο για την υποστήριξη περίπου 10 συμμετεχόντων σε μια συνάντηση. Tο YVC-330 μπορεί να συνδεθεί με ευελιξία με smartphone, tablet και συστήματα τηλεδιάσκεψης για να ικανοποιήσει τοις ανάγκες των χρηστών.

 
 

Δύο μονάδες YVC-330 για περίπου 10 συμμετέχοντες σε μια συνάντηση

Δύο ηχεία YVC-330 μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με ένα προαιρετικό καλώδιο για υποστήριξη περίπου 10 άτομα ασε μια συνάντηση.

* Δύο μονάδες συνδεδεμένες μεταξύ τους μπορούν να λειτουργήσουν μόνο σε κανονική λειτουργία.

 

Συνδεσιμότητα "Plug-and-Play"

Δεν απαιτείται συγκεκριμένος οδηγός. Με τη σύνδεση "Plug-and-Play", .

  •    
 

Ευέλικτη συνδεσιμότητα

NFC
Bluetooth 
IN / OUT