Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα     Αποδέχομαι
  1. Στο κατάστημα μας θα βρείτε περισσότερα από 7.000 προιόντα, με πάνω από 100 διαφορετικούς προμηθευτές. Μέσα από την ποικιλία και την διαφορετικότητα των προιόντων μας, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.
  2. Η εμπειρία της εταιρείας μας έπειτα από 20 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, εγγυάται την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών προς τους πελάτες της.
  3. Ο Επαγγελματισμός και η εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο πριν την πώληση (για να κάνει την επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του) όσο και η τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, αποτελούν προτεραιότητα μας.
  4. Ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα, προσφέροντας παράλληλα τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Και το σημαντικότερο είναι ότι διατηρούμε πάντα την αναλογία μεταξύ ποιότητας – τιμής.
  5. Μέσω της online Υποστήριξης και Εξυπηρέτησης, θέλουμε να λειτουργήσουμε ακριβώς όπως και στο φυσικό μας κατάστημα, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε κάθε τους ερώτηση, απορία ή διευκρίνιση για την πιο σωστή επιλογή στην καλύτερη τιμή.
  6. Τα προϊόντα μας παραδίδονται σε κάθε «γωνιά» της Ελλάδας, σε εγγυημένο χρόνο παράδοσης και όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγυήσεις των κατασκευαστών τους.