Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα     Αποδέχομαι

DENON DHT-S316 Ηχόμπαρα

287.00
10541
1-3 ημέρες
+

Το DHT-S316 home theatre sound bar σύστημα της Denon με ασύρματο subwoofer, HDMI/ARC, Bluetooth, Dolby Digital και DTS αποκωδικοποίηση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – DHT-S316

Home Theatre Sound Bar Σύστημα

Επισκόπηση

Μετατρέψτε οποιαδήποτε TV σε ένα κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας με το DHT-S316 της Denon. Το χαμηλής-ορατότητας, επίτοιχης τοποθέτησης sound bar διαθέτει υψηλής-πιστότητας ήχο με ηχεία δύο-δρόμων και ασύρματο subwoofer. Η Denon Virtual Surround τεχνολογία δημιουργεί δυναμική, ρεαλιστική εμπειρία home theatre μέσω Dolby Digital, DTS Αποκωδικοποίησης και τον ιδιοκτησίας-της-Denon Dialogue Enhancer για κρυστάλλινα καθαρούς διαλόγους σε οποιαδήποτε στάθμη έντασης ήχου. Συνδέστε το εύκολα στην TV σας στο HDMI (με Audio Return Channel) με το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο HDMI. Μία Οπτική είσοδος επιτρέπει τη σύνδεση επιπρόσθετης συσκευής. Ζευγοποιήστε ασύρματα τις συσκευές σας με δυνατότητα Bluetooth στο DHT-S316 της Denon και κάντε streaming της αγαπημένης σας μουσικής εύκολα.

 • Δύο-δρόμων sound bar με ασύρματο subwoofer παρέχει ισχυρό, δυναμικό ήχο home theatre της Denon
 • Το HDMI με Audio Return Channel παρέχει ξεχωριστής καθαρότητας ήχο μέσω μιας μοναδικής σύνδεσης με την TV σας — συν, ελέγξτε το DHT-S316 με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας
 • Με ύψος μόλις 5.5 cm, ταιριάζει στους περισσότερους χώρους και δεν πρόκειται να εμποδίσει το κάτω τμήμα της τηλεόρασής σας ή τον IR αισθητήρα τηλεχειρισμού
 • Bluetooth ενσωματωμένο επιτρέπει την πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα απεριόριστων online μουσικών πηγών μέσω της συμβατής ζευγοποιημένης συσκευής σας
 • Dolby Digital και DTS Αποκωδικοποίηση παρέχει προηγμένους ψυχο-ακουστικούς αλγορίθμους που προσομοιώνουν ρεαλιστικά μία πολυ-καναλική εμπειρία home theatre ήχου surround
 • Το Denon Dialogue Enhancer βελτιώνει την κατανόηση των διαλόγων — ιδανικός για ταινίες και τηλεοπτικά σόου με σύνθετα ηχητικά soundtrack
 • Είσοδος οπτικού ψηφιακού ήχου για σύνδεση Blu-ray, κονσόλας παιχνιδιών ή άλλης συσκευής, άκοπα
 • Συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο HDMI για απλή, ευθεία σύνδεση στην TV σας επιτρέπει να απολαύσετε καθηλωτικό ήχο
 • Είσοδος AUX (3.5mm) για σύνδεση της αναλογικής σας συσκευής και ακρόαση μέσω του sound bar
 • Σχεδιασμένο με την πάνω από 100-ετών κληρονομιά της Denon στην ηχητική αριστεία: εμπιστευθείτε αυτό το υψηλής-ποιότητας και ανθεκτικό σύστημα για παροχή σπουδαίας ηχητικής εμπειρίας

ΗΧΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ-ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Βυθιστείτε σε ήχο θεατρικής-ποιότητας με το sound bar DHT-S316 της Denon και ασύρματο subwoofer. Δύο mid-range μεγάφωνα, λεπτομερή tweeters και Dolby DTS αναβαθμίζουν τον ήχο σας από μία χαμηλού-προφίλ σχεδίαση.

ΑΣΥΡΜΑΤΟ SUBWOOFER

Ισχυρά μπάσα, χωρίς καλώδια. Δώστε στις αγαπημένες σας ταινίες, μουσική και σόου, τα πλούσια μπάσα που λείπουν. Τοποθετήστε το ασύρματο subwoofer οπουδήποτε θέλετε για την απόλυτη απόλαυση.

ΧΑΜΗΛΟΥ-ΠΡΟΦΙΛ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Με ύψος μόλις 5.5 cm, ταιριάζει στους περισσότερους χώρους και μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά από την τηλεόρασή χωρίς να εμποδίζει το κάτω τμήμα της τηλεόρασής σας ή τον IR αισθητήρα τηλεχειρισμού. Είναι, επίσης, εύκολη η επίτοιχη τοποθέτηση με το συμπεριλαμβανόμενο πατρόν εγκατάστασης.

HDMI με ARC (Audio Return Channel)

Στείλτε ήχο από apps ενσωματωμένες στην Smart TV σας και άλλες πηγές μέσω του Audio Return Channel (ARC) στο DHT-S316 κι ένα μόνο καλώδιο HDMI (συμπεριλαμβάνεται). Επιτρέπει, επίσης, έλεγχο του DHT-S316 της Denon μέσω του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασής σας.

Bluetooth Συμβατότητα

Τα αγαπημένα σας κομμάτια, στα δάχτυλά σας. Ζευγοποιήστε το smartphone ή το tablet σας με το DHT-S316 για streaming μουσικής μέσω Bluetooth

Denon Dialogue Enhancer

Μη χάσετε ποτέ λέξη από τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά σόου ή ταινίες. Ο Denon Dialogue Enhancer βελτιώνει την κατανόηση των διαλόγων — ιδανικός για ταινίες και τηλεοπτικά σόου. Ανεβάστε τους διαλόγους χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τη συνολική ένταση ήχου.

Dolby Digital και DTS Αποκωδικοποίηση

Η λειτουργία Denon Virtual Surround παρέχει προσομοίωση home cinema ήχου surround με Dolby Digital και DTS Αποκωδικοποίηση από Blu-ray, DVD, DVB και άλλαsurround κωδικοποιημένα μέσα. Προηγμένοι ψυχο-ακουστικοί αλγόριθμοι προσομοιώνουν ρεαλιστικά μία εμπειρία συστήματος ηχείων πολυ-καναλικού home theatre ήχου. Απολαύστε καθηλωτικό ήχο surround από ένα κομψό, κόμπακτ sound bar.

Εμπειρία Εύκολης Εγκατάστασης

Συνδέστε γρήγορα το sound bar DHT-S316 στην τηλεόρασή σας με το παρεχόμενο καλώδιο HDMI ή μέσω της Οπτικής εισόδου. Αμέσως μετά τη σύνδεση μέσω HDMI/ARC, ελέγξτε το sound bar με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας — ούτε που θα το καταλάβετε.

100+ Χρόνια Γεμάτα Πρωτιές στην Τεχνολογία Ήχου

Ιδρυθείσα το 1910, η Denon φέρει μια βαριά κληρονομιά “πρωτιών” στην τεχνολογία ήχου — από τον πρώτο κατασκευαστή ηλεκτρονικών ηχητικών συσκευών της Ιαπωνίας, μέχρι την παραγωγή των πρώτων εμπορικών CDs στον κόσμο. Αυτή η εστιασμένη επένδυση στην Έρευνα & Ανάπτυξη στον τομέα του ήχου σας εξασφαλίζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και την υψηλότερη ποιότητα με κάθε εμπειρία ακρόασης.

Κατασκευαστές:
Denon

1) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τις διάφορες κατηγορίες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό [καλάθι αγορών] σας.

Όταν τελειώσετε τις αγορές σας, πατήστε στο σύνδεσμο [Εμφάνιση Καλαθιού] που βρίσκεται στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης και θα μεταφερθείτε στην σελίδα του καλαθιού σας όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την αναλυτική χρέωση της αγορά σας.

Εφόσον συμφωνείτε με την αναγραφόμενη χρέωση που θα εμφανιστεί, πατήστε [Συνέχιση Αγορών] για να συνεχίσετε τις αγορές σας ή [Ταμείο] για να προχωρήσετε στην συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Στην τελευταία σελίδα θα εμφανιστεί μια επισκόπηση της παραγγελίας σας, και σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής κ.λ.π. Αν θέλετε τιμολόγιο (για επαγγελματίες) στο τέλος της σελίδας και πριν πατήσετε το κουμπί [Κάντε τη παραγγελία σας συμπληρώστε τα στοιχεία που θα κοπεί το τιμολόγιο στο κουτάκι για τις σημειώσεις κάτω αριστερά. Πατώντας [Κάντε τη παραγγελία σας] ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και θα λάβετε ένα ενημερωτικό email επιβεβαίωσης.

2) Τηλεφωνικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλέφωνo 2108946510 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

3) Με Email

Μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία σας στο info@technosound.gr όλο το 24ωρο & όλες τις ημέρες. Παρακαλούμε πολύ να αναγράφετε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής.

Η εταιρία μας εμπορεύεται πληθώρα προϊόντων. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα να μην υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε να μας παραγγείλετε ή να προσθέσετε στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να παραλάβετε όποιο προϊόν επιλέξετε με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία EΛΤΑ Courier και εσείς πληρώνετε κατά την στιγμή της παραλαβής.
Σημείωση: Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με άλλες εταιρίες κούριερ ή μεταφορικές, δεν ισχύει η αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.


2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέτετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό και μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή με email στο info@technosound.gr. Στην αιτιολογία θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας ή η επωνυμία σας αν πρόκειτε για τιμολόγιο.

Σε περίπτωση πληρωμής από το internet από τράπεζα εκτός των τραπεζών που συνεργαζόμαστε θα πρέπει να προσθέσετε 4 ευρώ στο συνολικό ποσό λόγο των εξόδων εμβάσματος που κρατάνε οι τράπεζες.

Αρ. Λογαριασμού Eurobank: 0026.0004.51.0200662674 / IBAN GR9802600040000510200662674

Αρ. Λογαριασμού Πειραιώς: 5021095277123 / IBAN GR7301720210005021095277123

Αρ. Λογαριασμού Αττικής: 85019066 / IBAN GR0201608680000000085019066

Το όνομα του λογ/μού που θα εμφανιστεί θα είναι: TECHNOSOUND M. IKE

3. Με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Eurobank

Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD όλων των τραπεζών. Επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής "Πιστωτική Κάρτα" και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα πληρωμών Eurobank.

 

 • Αποστολή προϊόντων

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (3-4 εργάσιμες) με τη προυπόθεση ότι το προϊόν που έχετε επιλέξει βρίσκεται σε απόθεμα.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. ενώ δυστυχώς σε αυτή τη περίπτωση δεν ειναι δυνατή η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση.

 • Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και από το κατάστημα μας στη Γλυφάδα ( Λαοδίκης 28 - 30 εμπορικό κέντρο "Νότια" ) ( Δευτέρα - Τετάρτη 09.00 - 15.00 ) , ( Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09.00 - 14.30 & 17.00 - 21.00 ) και ( Σάββατο 10.00 - 15.00 ) , χωρίς καμία επιβάρυνση σας και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι ετοιμοπαράδοτη.

 • Γενικές πληροφορίες

Όλες οι παραδόσεις από την εταιρεία courier γίνονται τις εργάσιμες μέρες (09.00 - 17.00) Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης Σαββάτου όπου αυτό είναι εφικτό με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ και εφόσων μας έχετε ενημερώσει σχετικά.

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται συνήθος απο τον όγκο και το βάρος των εμπορευμάτων αλλά και απο τον τόπο προορισμού.

Σε αρκετές περιπτώσεις και σε όποια προιόντα είναι δυνατόν δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφοράς και ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το αρχικό κόστος αγοράς των εμπορευμάτων.

Η εταιρεία μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχει συμφωνήσει με αρκετές αντιπροσωπείες - προμηθευτές (κυρίως οικιακών συσκευών) να έχουν την ευθύνη της μεταφοράς και της παράδοσης στο χώρο σας. Σ αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση για κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας, ή ότι άλλο συμφωνήθηκε.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο δεν ευθύνεται η εταιρεία μας .

Επίσης στα πλαίσια ειδικών προσφορών ανάλογα με τη κάθε αντιπροσωπεία και ανεξάρτητα με το βάρος ή τον όγκο των προϊόντων οι αποστολές Πανελλαδικά είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας για ενημέρωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν φθορές ή χτυπήματα στη συσκευασία που πιθανόν να προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Υπογράφοντας τη παραλαβή βεβαιώνετε ότι η αποστολή είναι πλήρης και σε καλή κατάσταση. Ο οδηγός είναι υποχρεωμένος (εφόσον υπάρχουν φθορές στη συσκευασία) να περιμένει μέχρι να ελέγξετε τα προιόντα και δεν θα πρέπει να τον αφήσετε να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου. Σε περίπτωση μικρής φθοράς της συσκευασίας πείτε στον οδηγό να κάνει επίσημη καταγραφή αυτής. Αν η συσκευασία είναι σε άψογη κατάσταση αλλά τα προιόντα ελλατωματικά καλύπτεστε κανονικά από την εγγύηση που σας παρέχει η αντιπροσωπεία του εκάστοτε προιόντος.