Allen & Heath GLD-112 Ψηφιακή Κονσόλα - Σε 6 Άτοκες Δόσεις

5,111.00
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
ALL5506
1-3 ημέρες
+

Η GLD 112 είναι μια μεγαλύτερη έκδοση της επιτυχημένης GLD 80 με 28 motorized line faders (8 faders περισσότερα από τη GLD80) και 4 layers. Φιλική και εύκολη στην χρήση ακόμα και για όσους δεν έχουν εμπειρία από ψηφιακές κονσόλες.

Ένα standard σύστημα GLD έχει 32 εισόδους (28 XLR mic inputs) με δυνατότητα επέκτασης σε έως 48 εισόδους (44 XLR mic inputs) με plug 'n play I/O audio racks.

Στην μέγιστη επέκταση του συστήματος έχουμε 48 πλήρως παραμετροποιήσημες εισόδους (44 XLR + 2 RCA dual stereo), 8 stereo FX returns (προερχόμενα από τους FX emulators της iLive), 30 assignable buses (Aux, Group, Matrix, Main, FX Send), 20 mix processing channels outputs (Main, Aux κτλ) και DSP για πλήρη επεξεργασία όλων των εισόδων (4 PEQ, trim, polarity, HPF, gate, compressor και delay, mute, 16 DCAs/mute groups).

Διαθέτει έγχρωμη Touch screen 8,4” για την απεικόνιση των γραφικών παραστάσεων, και εύκολο χειρισμό drag ‘n drop για την τροποποίηση των layers (inputs/mix outputs setup).

Αναλυτικά:

GLD Feature 1

Η GLD-112 διαθέτει αναλογικού τύπου σύστημα ελέγχου επεξεργασίας καναλιών, που συμπληρώνεται άψογα από οθόνη αφής 8,4", η οποία με απλό χειρισμό drug 'n drop προσαρμόζεται και επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αντιστοίχηση των εισόδων και των mix out στα faders (inputs/mix outputs setup).

Διαθέτει επίσης 28 faders σε 4 layers, όλα motorized με LCD display (με δυνατότητα να του αλλάξουμε χρώμα και όνομα) και περιστρεφόμενο ποτενσιόμετρο για απευθείας πρόσβαση σε gain, pan και aux/FX sends.

Η κονσόλα διαθέτει ενσωματωμένα 4 XLR mic/line inputs, 4 XLR line outs, 4 RCA inputs, 2 RCA outputs, και digital outputs τύπου SPDIF και AES3.

GLD Feature 2

H κονσόλα συνδέεται με plug ‘n play I/O racks και έτσι φτιάχνετε συστήματα των 28, 36 ή 44 εισόδων. Τα Audio Racks AR2412 (24 XLR inputs, 12 XLR outs) και AR84 (έως δύο τεμάχια - 8 XLR inputs, 4 XLR outs το κάθε ένα) μπορούν να συνδεθούν με την κονσόλα σε απόσταση έως 120m με καλώδιο CAT5 dSNAKE (πρωτόκολλο Α&Η dSNAKE). Το πρωτόκολλο αυτό μας δίνει την δυνατότητα ελέγχου στις απομακρυσμένες μονάδες. Επίσης όλα τα mic preamps είναι scene recallable.

Επιπλέον το AR2412 περιλαμβάνει μία σύνδεση για σύστημα personal monitoring (ME-1).

GLD Feature 3

Η GLD έχει την δυνατότητα καταγραφής και αναπαραγωγής ενός σήματος (stereo) από USB memory stick. Επίσης στο πίσω μέρος έχει θέση υποδοχής για I/O καρτες για DANTE, MADI, EtherSound και A&H ACE protocols. Μέσω αυτών επιτρέπει multichannel playback και recording, FOH/monitor splits και σύνδεση με τις iLive.

GLD Feature 4

Μέσω της GLD Remote app έχουμε ασύρματο έλεγχο για την GLD-112. Ο ηχολήπτης έχει την δυνατότητα να απομακρυνθεί από την κονσόλα (π.χ. να πάει στο stage και να ρυθμίσει εκεί τα monitor). Επίσης μεσω της εφαρμογής έχουμε την δυνατότητα ταυτόχρονου ελέγχου από δύο χειριστές π.χ. ένας ηχολήπτης για FOH στην κονσόλα και ένας στο stage με ipad.

Τέλος η GLD είναι πλήρως συμβατή με το ΜΕ personal mixing system.

 • Compact ψηφιακή κονσόλα με απομακρυσμένες μονάδες I/O
 • Συστήματα με 4 έως 44 mics
 • Εύκολη στη χρήση, γρήγορη στη πρόσβαση, αναλογικού τύπου interface
 • dSNAKE Cat5 digital snake - έως 120m μήκος καλωδίου
 • Touchscreen 8.4" έγχρωμη για οπτικοποίηση των ρυθμίσεων και ρύθμιση setup.
 • 28 faders, 4 layers, 112 channel strips σε πλήρως παραμετροποιήσιμο layout
 • 48 κανάλια εισόδου σε 30 αντιστοιχούμενα buses (Aux, Group, Matrix, Main, FX Send) και σε 20 mix outputs
 • 8 stereo RackFX engines με ειδικά ‘short’ returns με 4-band PEQ
 • Πλήρης επεξεργασία σε όλες τις εισόδους περιλαμβανομένων trim, polarity, HPF, insert, gate, 4-band PEQ, compressor και delay
 • Πλήρης επεξεργασία σε όλες τις εξόδους περιλαμβανομένων insert, PEQ, GEQ, compressor και delay
 • LR, None (monitors), LR+M (sum), LR+M (bus), LCR main mix modes
 • 16 DCAs / mute groups
 • Built-in Talkback, RTA και Signal Generator
 • Επιλογές I/O module για FOH/Monitor split, multitrack recording, σύνδεση με iLive κ.ά.
 • MIDI In/Out και Ethernet Network port
 • Monitor port στο βασικό AudioRack (AR2412) συμβατή με AviomTM Pro16
 • High end 1dB step recallable mic/line preamps
 • Χρωματισμός και ονοματοδοσία καναλιών από το χρήστη
 • Engineer’s mono Wedge και stereo IEM strips
 • Input, output και insert soft patchbays
 • Γρήγορη αντιγραφή/επικόλληση και επαναφορά των ρυθμίσεων και παραμέτρων
 • Δυνατότητα μεταφοράς από και σε USB Libraries, σκηνές και προγράμματα
 • Διαθέσιμα Template Shows για να εκμάθηση
 • 14 αντιστοιχούμενα SoftKeys για ανάκληση σκηνών, DCA mutes κ.ά.
Κατασκευαστές:
Allen & Heath

1) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τις διάφορες κατηγορίες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό [καλάθι αγορών] σας.

Όταν τελειώσετε τις αγορές σας, πατήστε στο σύνδεσμο [Εμφάνιση Καλαθιού] που βρίσκεται στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης και θα μεταφερθείτε στην σελίδα του καλαθιού σας όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την αναλυτική χρέωση της αγορά σας.

Εφόσον συμφωνείτε με την αναγραφόμενη χρέωση που θα εμφανιστεί, πατήστε [Συνέχιση Αγορών] για να συνεχίσετε τις αγορές σας ή [Ταμείο] για να προχωρήσετε στην συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Στην τελευταία σελίδα θα εμφανιστεί μια επισκόπηση της παραγγελίας σας, και σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής κ.λ.π. Αν θέλετε τιμολόγιο (για επαγγελματίες) στο τέλος της σελίδας και πριν πατήσετε το κουμπί [Κάντε τη παραγγελία σας συμπληρώστε τα στοιχεία που θα κοπεί το τιμολόγιο στο κουτάκι για τις σημειώσεις κάτω αριστερά. Πατώντας [Κάντε τη παραγγελία σας] ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και θα λάβετε ένα ενημερωτικό email επιβεβαίωσης.

2) Τηλεφωνικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλέφωνo 2108946510 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

3) Με Email

Μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία σας στο info@technosound.gr όλο το 24ωρο & όλες τις ημέρες. Παρακαλούμε πολύ να αναγράφετε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής.

Η εταιρία μας εμπορεύεται πληθώρα προϊόντων. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα να μην υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε να μας παραγγείλετε ή να προσθέσετε στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να παραλάβετε όποιο προϊόν επιλέξετε με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία EΛΤΑ Courier και εσείς πληρώνετε κατά την στιγμή της παραλαβής.

Σημείωση: Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με άλλες εταιρίες μεταφορών, δεν ισχύει η αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας.


2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέτετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό και μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή με email στο info@technosound.gr. Στην αιτιολογία θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας ή η επωνυμία σας αν πρόκειτε για τιμολόγιο.

Σε περίπτωση πληρωμής από το internet από τράπεζα εκτός Eurobank θα πρέπει να προσθέσετε 3 ευρώ στο συνολικό ποσό λόγο των εξόδων εμβάσματος που κρατάνε οι τράπεζες.

Αρ. Λογαριασμού Eurobank: 0026.0004.51.0200662674 / IBAN GR9802600040000510200662674

Το όνομα του λογ/μού που θα εμφανιστεί θα είναι: Ι. ΛΕΧΩΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

3. Με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Eurobank

Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD όλων των τραπεζών. Επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής "Πιστωτική Κάρτα" και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα πληρωμών Eurobank.

Σε περίπτωση που είστε κάτοχος καρτών AMERICAN EXPRESS ή DINERS επικοινωνήστε με το κατάστημα.

4. Πληρωμή με Δόσεις

Η δυνατότητα των δόσεων παρέχετε μόνο με πιστωτικές κάρτες και μόνο στο φυσικό καταστημά εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Επικοινωνήστε με το κατάστημα για να σας πληροφορήσουμε σχετικά.

Εκτός από τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά με άτοκες δόσεις σας παραθέτουμε για τα υπόλοιπα προϊόντα ενδεικτικά τον παρακάτω πίνακα εξόδων.

Πρόγραμμα Δόσεων

Κάρτες συμβατές με δόσεις

Υπολογισμός κόστους των δόσεων με επιβάρυνση στην αρχική τιμή του προιόντος

(ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ)

3 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ + 4,30%
6 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ + 5,60%
12 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ + 8,40%
18 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ + 11,20%
24 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ + 14,00%
36 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ + 19,80%
48 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ + 25,70%

 • Αποστολή προϊόντων

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (3-4 εργάσιμες) με τη προυπόθεση ότι το προϊόν που έχετε επιλέξει βρίσκεται σε απόθεμα.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. ενώ δυστυχώς σε αυτή τη περίπτωση δεν ειναι δυνατή η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση.

 • Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και από το κατάστημα μας στη Γλυφάδα ( Λαοδίκης 28 - 30 εμπορικό κέντρο "Νότια" ) ( Δευτέρα - Τετάρτη 09.00 - 15.00 ) , ( Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09.00 - 14.30 & 17.00 - 21.00 ) και ( Σάββατο 10.00 - 15.00 ) , χωρίς καμία επιβάρυνση σας και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι ετοιμοπαράδοτη.

 • Γενικές πληροφορίες

Όλες οι παραδόσεις από την εταιρεία courier γίνονται τις εργάσιμες μέρες (09.00 - 17.00) Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης Σαββάτου όπου αυτό είναι εφικτό με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ και εφόσων μας έχετε ενημερώσει σχετικά.

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται συνήθος απο τον όγκο και το βάρος των εμπορευμάτων αλλά και απο τον τόπο προορισμού.

Σε αρκετές περιπτώσεις και σε όποια προιόντα είναι δυνατόν δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφοράς και ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το αρχικό κόστος αγοράς των εμπορευμάτων.

Η εταιρεία μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχει συμφωνήσει με αρκετές αντιπροσωπείες - προμηθευτές (κυρίως οικιακών συσκευών) να έχουν την ευθύνη της μεταφοράς και της παράδοσης στο χώρο σας. Σ αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση για κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας, ή ότι άλλο συμφωνήθηκε.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο δεν ευθύνεται η εταιρεία μας .

Επίσης στα πλαίσια ειδικών προσφορών ανάλογα με τη κάθε αντιπροσωπεία και ανεξάρτητα με το βάρος ή τον όγκο των προϊόντων οι αποστολές Πανελλαδικά είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας για ενημέρωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν φθορές ή χτυπήματα στη συσκευασία που πιθανόν να προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Υπογράφοντας τη παραλαβή βεβαιώνετε ότι η αποστολή είναι πλήρης και σε καλή κατάσταση. Ο οδηγός είναι υποχρεωμένος (εφόσον υπάρχουν φθορές στη συσκευασία) να περιμένει μέχρι να ελέγξετε τα προιόντα και δεν θα πρέπει να τον αφήσετε να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου. Σε περίπτωση μικρής φθοράς της συσκευασίας πείτε στον οδηγό να κάνει επίσημη καταγραφή αυτής. Αν η συσκευασία είναι σε άψογη κατάσταση αλλά τα προιόντα ελλατωματικά καλύπτεστε κανονικά από την εγγύηση που σας παρέχει η αντιπροσωπεία του εκάστοτε προιόντος.