Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Διαβάστε Περισσότερα     Αποδέχομαι

Ableton Live 11 Suite EDU

359.00
17854
1-3 ημέρες
+

H σουίτα της Ableton αποτελεί την μεγαλύτερη και πληρέστερη έκδοση του μουσικού προγράμματος παραγωγής Live 11. Περιλαμβάνει ότι και οι μικρότερες εκδόσεις, καθώς επιπλέον και μια μεγάλη συλλογή από instruments της Ableton.

Comping: συνδυάστε τα καλύτερα πολλαπλά περάσματα ήχου ή MIDI στην τέλεια λήψη. Εναλλακτικά, προσεγγίστε τον σχεδιασμό ήχου με νέο τρόπο, συνδυάζοντας τυχαία δείγματα από τη βιβλιοθήκη σας.

Συμβατότητα MPE: πάρτε στα χέρια σας έναν ελεγκτή MPE και προσθέστε καμπύλες, διαφάνειες και πίεση για κάθε μεμονωμένη νότα σε μια συγχορδία, κάντε λεπτές παραλλαγές έκφρασης, μορφοποίηση μεταξύ συγχορδιών και δημιουργήστε εξελισσόμενες ηχητικές υφές.

Νέες συσκευές: σήματα stretch, shift και blur με Spectral Resonator και Spectral Time. Βάλτε ήχους σε οποιοδήποτε πραγματικό ή μη πραγματικό χώρο με το Hybrid Reverb. Δημιουργήστε ιδέες με το Inspired by Nature - έξι συσκευές που βασίζονται σε φυσικές διεργασίες - ή προσθέστε jittery glitches, καθυστερημένες ψηφιακές λάμψεις και πολλά άλλα με το Pitch Loop89.

Χαρακτηριστικά για τη σκηνή: ακολουθόντας το ρυθμό, το Live προσαρμόζει το ρυθμό του σε πραγματικό χρόνο με βάση τον εισερχόμενο ήχο, καθιστώντας το, δυναμικό μέρος της μπάντας σας. Δημιουργήστε build, drop και στιγμιαίες παραλλαγές ήχων κατά τη διάρκεια μιας παράστασης χρησιμοποιώντας Macro Snapshots. Τα Racks προσφέρουν τώρα μεταξύ 1 και 16 μακροεντολών και μπορείτε να τυχαιοποιήσετε τις λειτουργίες τους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εργαλεία για να προσθέσετε πιθανότητες: οι λειτουργίες note chance και velocity chance, σάς επιτρέπουν να ορίσετε πιθανότητα νότας και τιμές ταχύτητας, δημιουργώντας εκπληκτικές παραλλαγές στα μοτίβα σας ή δύνοντας εξανθρωπισμένη παραλλαγή στη δυναμική τους.

Νέα πακέτα ήχου: Voice Box για πειραματικό χειρισμό φωνητικών, Mood Reel για σύγχρονη αφήγηση και Drone Lab για σταθερούς τόνους και υφές. Συν τα τρία νέα πακέτα Upright Piano, String- και Brass Quartet - δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το Spitfire Audio - καταγράφουν δημοφιλείς συνδυασμούς ορχηστρικών οργάνων με οικεία, εκφραστική λεπτομέρεια.

Βασικά χαρακτηριστικά του Live 11 Suite:
> Πολλαπλή εγγραφή ήχου και MIDI sequencing, λογισμικού και οργάνων.
> Μοναδική προβολή Session View για μη γραμμική σύνθεση, ευέλικτη απόδοση και αυτοσχεδιασμό.
> Επεξεργασία ήχου σε πραγματικό χρόνο: συγχρονίστε αυτόματα μουσική και loops, ανεξάρτητα από το ρυθμό.
> MIDI-mappable χειριστήρια για πρακτική δημιουργία στη σκηνή ή στο στούντιο - συν αυτόματη χαρτογράφηση για δημοφιλείς ελεγκτές υλικού.
> Comping: επιλέξτε και συνδυάστε τα καλύτερα πολλαπλά περάσματα μιας απόδοσης ήχου ή MIDI.
> Επεξεργασία συνδεδεμένου κομματιού: συνδέστε δύο ή περισσότερα κομμάτια για να επεξεργαστείτε ταυτόχρονα το περιεχόμενό τους.
> Group tracks: χρησιμοποιήστε πολλαπλά επίπεδα ομάδων για να συνδυάσετε με μεγαλύτερη ευελιξία και να διαχειριστείτε πιο εύκολα λεπτομερείς ρυθμίσεις.
> Εργαλεία μετατροπής ήχου σε MIDI: εξαγάγετε αρμονία, μελωδία ή τύμπανα από ένα δείγμα ήχου και μετατρέψτε το σε MIDI.
> Παρακολούθηση Tempo: Το Live προσαρμόζει το ρυθμό του σε πραγματικό χρόνο με βάση ένα εισερχόμενο σήμα ήχου.
> Note chance και velocity chance: ορίστε την πιθανότητα ότι θα σημειωθεί MIDI note ή drum hit και ορίστε εύρη για την ταχύτητα ταχύτητας για τη δημιουργία παραλλαγών μοτίβου και εξανθρωπιστική δυναμική.
> Συνδυάστε πολλά όργανα και εφέ σε μία μόνο συσκευή με Instrument Racks.
> Συνδυάστε τα εφέ MIDI σε μία μόνο συσκευή με MIDI Effect Racks.
> Πλήρης επιλογή ενσωματωμένων εφέ ήχου για δημιουργικό σχεδιασμό ήχου, μίξη ή mastering.
> Προηγμένα εργαλεία δειγματοληψίας και τεμαχισμού (sampling, slicing).
> Υποστήριξη VST2, VST3 και Audio Unit.
> MIDI Polyphonic Expression: επιτρέπει σε συσκευές με δυνατότητα MPE να ελέγχουν πολλές παραμέτρους κάθε νότας σε πραγματικό χρόνο για πιο εκφραστικές οργανικές επιδόσεις.
> Groove engine για εφαρμογή swing σε ήχο ή MIDI ή εξαγωγή ρυθμικής αίσθησης από άλλα αρχεία ήχου.
> Εισαγωγή βίντεο ως κλιπ και αποθήκευση τροποποιημένου βίντεο και ήχου.
> Αλλαγή Time signature.
> Ενσωματωμένο λογισμικό Max for Live με περισσότερα όργανα, εφέ ήχου και MIDI και δυνατότητα προσαρμογής του Live.

Όργανα, εφέ και ήχοι:
> 17 όργανα: Wavetable, Operator, Analog, Sampler, Simpler, Electric, Tension, Collision, Bass, Poli, Drum Rack, Drum Synths, Impulse, CV Instrument and CV Triggers, Instrument Racks η εξωτερική συσκευή οργάνων (External Instrument device).
> 59 εφέ ήχου και 15 MIDI, συμπεριλαμβανομένων των Hybrid Reverb, Spectral Time και Spectral Resonator.
> 5000 ήχοι.
> 70 GB με loops και δείγματα.

Τεχνικές προδιαγραφές / συμβατότητα:
> Μη καταστρεπτική επεξεργασία με απεριόριστη αναίρεση (undo).
> Πολυκάναλη εγγραφή έως 32-bit / 192 kHz.
> Αυτόματη αντιστάθμιση καθυστέρησης plug-in.
> Ενσωμάτωση Ableton Link.
> Υποστήριξη MPE.
> Στιγμιαία αντιστοίχιση τηλεχειριστηρίου MIDI.
> Έξοδος MIDI σε hardware synths.
> MIDI Clock/sync.
> Send/Receive Pitch, Control, Clock και Trigger CV.
> Υποστήριξη πολλαπλών πυρήνων / πολλαπλών επεξεργαστών.
> Υποστήριξη αρχείων WAV, AIFF, MP3, Ogg Vorbis, FLAC.
> Απεριόριστα κανάλια ήχου και MIDI.
> Απεριόριστες σκηνές.
> 12 κανάλια Send και return.
> 256 Είσοδοι ήχου, 256 έξοδοι.
> Υποστήριξη αρχείων Rex.
> POW-r dithering.
> Groove Pool και extract groove.
> Capture MIDI.

Απαιτήσεις συστήματος:
PC: Windows 10 (Build 1909 and later), Intel® Core™ i5 processor or an AMD multi-core processor.

MAC: OS X 10.13 or later, Intel® Core™ i5 processor.

Κατασκευαστές:
Ableton

1) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τις διάφορες κατηγορίες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη στο καλάθι] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό [καλάθι αγορών] σας.

Όταν τελειώσετε τις αγορές σας, πατήστε στο σύνδεσμο [Εμφάνιση Καλαθιού] που βρίσκεται στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης και θα μεταφερθείτε στην σελίδα του καλαθιού σας όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την αναλυτική χρέωση της αγορά σας.

Εφόσον συμφωνείτε με την αναγραφόμενη χρέωση που θα εμφανιστεί, πατήστε [Συνέχιση Αγορών] για να συνεχίσετε τις αγορές σας ή [Ταμείο] για να προχωρήσετε στην συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Στην τελευταία σελίδα θα εμφανιστεί μια επισκόπηση της παραγγελίας σας, και σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής κ.λ.π. Αν θέλετε τιμολόγιο (για επαγγελματίες) στο τέλος της σελίδας και πριν πατήσετε το κουμπί [Κάντε τη παραγγελία σας συμπληρώστε τα στοιχεία που θα κοπεί το τιμολόγιο στο κουτάκι για τις σημειώσεις κάτω αριστερά. Πατώντας [Κάντε τη παραγγελία σας] ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και θα λάβετε ένα ενημερωτικό email επιβεβαίωσης.

2) Τηλεφωνικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo τηλέφωνo 2108946510 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.

3) Με Email

Μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία σας στο info@technosound.gr όλο το 24ωρο & όλες τις ημέρες. Παρακαλούμε πολύ να αναγράφετε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής.

Η εταιρία μας εμπορεύεται πληθώρα προϊόντων. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα να μην υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε να μας παραγγείλετε ή να προσθέσετε στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να παραλάβετε όποιο προϊόν επιλέξετε με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία EΛΤΑ Courier και εσείς πληρώνετε κατά την στιγμή της παραλαβής.
Σημείωση: Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με άλλες εταιρίες κούριερ ή μεταφορικές, δεν ισχύει η αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.


2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Καταθέτετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό και μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή με email στο info@technosound.gr. Στην αιτιολογία θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο σας ή η επωνυμία σας αν πρόκειτε για τιμολόγιο.

Σε περίπτωση πληρωμής από το internet από τράπεζα εκτός των τραπεζών που συνεργαζόμαστε θα πρέπει να προσθέσετε 4 ευρώ στο συνολικό ποσό λόγο των εξόδων εμβάσματος που κρατάνε οι τράπεζες.

Αρ. Λογαριασμού Eurobank: 0026.0004.51.0200662674 / IBAN GR9802600040000510200662674

Αρ. Λογαριασμού Πειραιώς: 5021095277123 / IBAN GR7301720210005021095277123

Αρ. Λογαριασμού Αττικής: 85019066 / IBAN GR0201608680000000085019066

Το όνομα του λογ/μού που θα εμφανιστεί θα είναι: TECHNOSOUND M. IKE

3. Με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Eurobank

Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD όλων των τραπεζών. Επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής "Πιστωτική Κάρτα" και κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα πληρωμών Eurobank.

 

  • Αποστολή προϊόντων

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (3-4 εργάσιμες) με τη προυπόθεση ότι το προϊόν που έχετε επιλέξει βρίσκεται σε απόθεμα.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. ενώ δυστυχώς σε αυτή τη περίπτωση δεν ειναι δυνατή η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί εξόφληση.

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει και από το κατάστημα μας στη Γλυφάδα ( Λαοδίκης 28 - 30 εμπορικό κέντρο "Νότια" ) ( Δευτέρα - Τετάρτη 09.00 - 15.00 ) , ( Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09.00 - 14.30 & 17.00 - 21.00 ) και ( Σάββατο 10.00 - 15.00 ) , χωρίς καμία επιβάρυνση σας και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι ετοιμοπαράδοτη.

  • Γενικές πληροφορίες

Όλες οι παραδόσεις από την εταιρεία courier γίνονται τις εργάσιμες μέρες (09.00 - 17.00) Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης Σαββάτου όπου αυτό είναι εφικτό με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ και εφόσων μας έχετε ενημερώσει σχετικά.

Το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται συνήθος απο τον όγκο και το βάρος των εμπορευμάτων αλλά και απο τον τόπο προορισμού.

Σε αρκετές περιπτώσεις και σε όποια προιόντα είναι δυνατόν δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφοράς και ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το αρχικό κόστος αγοράς των εμπορευμάτων.

Η εταιρεία μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχει συμφωνήσει με αρκετές αντιπροσωπείες - προμηθευτές (κυρίως οικιακών συσκευών) να έχουν την ευθύνη της μεταφοράς και της παράδοσης στο χώρο σας. Σ αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση για κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας, ή ότι άλλο συμφωνήθηκε.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο δεν ευθύνεται η εταιρεία μας .

Επίσης στα πλαίσια ειδικών προσφορών ανάλογα με τη κάθε αντιπροσωπεία και ανεξάρτητα με το βάρος ή τον όγκο των προϊόντων οι αποστολές Πανελλαδικά είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας για ενημέρωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν φθορές ή χτυπήματα στη συσκευασία που πιθανόν να προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Υπογράφοντας τη παραλαβή βεβαιώνετε ότι η αποστολή είναι πλήρης και σε καλή κατάσταση. Ο οδηγός είναι υποχρεωμένος (εφόσον υπάρχουν φθορές στη συσκευασία) να περιμένει μέχρι να ελέγξετε τα προιόντα και δεν θα πρέπει να τον αφήσετε να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου. Σε περίπτωση μικρής φθοράς της συσκευασίας πείτε στον οδηγό να κάνει επίσημη καταγραφή αυτής. Αν η συσκευασία είναι σε άψογη κατάσταση αλλά τα προιόντα ελλατωματικά καλύπτεστε κανονικά από την εγγύηση που σας παρέχει η αντιπροσωπεία του εκάστοτε προιόντος.

Παρόμοια Προϊόντα